واردات کالا به صورت دریایی یکی از اصلیترین حوزههای بازرگانی و تجارت بینالمللی است. بازار و حتی بخشهای مختلف تولید به نبض واردات زنده هستند و این امر حیاتی در اقتصاد ایران با موانع خارجی و داخلی زیادی روبرو است. خوشبختانه شرکتهای متعددی در این حوزه فعالیت میکنند و بسیاری از موانع را تسهیل یا بهکلی برداشتهاند.
لزوم تجربه و تسلط به قوانین تجارت بینالمللی در امر واردات و صادرات کالا، فعالیت در این زمینه را به حوزهای تخصصی تبدیل کرده است. بهطورکلی در واقع بهتمامی کالاهایی که از راههای هوایی، زمینی یا دریایی به کشور میآیند، واردات گفته میشود.
در واردات دریایی کالا، شرایط اولیه تحویل شامل درک نقطه مبدا، بندر ورود، تعداد روزهای مجاز برای ترانزیت، نحوه حمل و نقل، انجام امور گمرکی، انبارداری، بارگیری و صدور بارنامه، بسیار مورد اهمیت است.
شرکت کشتیرانی دریا تجارت تیام خدمات جامعی را برای حمل و نقل دریایی کالا ارائه می دهد. این شرکت همواره آماده ارائه راه حلی مقرون به صرفه برای هر نوع محموله ای است. مهم نیست که محموله وارداتی با چه تناژی باشد و یا در چه مبدا و موقعیتی قرار دارد، چین، دبی و یا کشورهای اروپایی،آماده ایم برای جابجایی محموله شما با نهایت ایمنی و دقت بالا خدمات مقرون بصرفه ارائه دهیم.
واردات دریایی کالا برای توسعه تجارت اهمیت زیادی دارد. برای داشتن واردات، انتخاب بهترین شیوه از موضوعات مهم محسوب میشود. اگر انتخاب نامناسبی در شیوه حمل و نقل داشته باشید، تجارت شما متحمل خسارت های زیادی می شود. حمل و نقل کالاها از طریق دریا که توسط کشتی انجام میشود. با توجه به نوع تجارت، کار، نوع بار و شرایط شما، یکی از مطمئن ترین روش ها واردات دریایی می باشد.
واردات کالا به دو صورت انجام میشود:
شرکت دریا تجارت تیام به دلیل اینکه شعبه ی دیگری در کشور دبی دارد این امکان را برای شما به وجود میاورد تا بتوانید کالای خود را از کشورهایی ذکر شده نیز وارد کنید.
در این حالت ابتدای کالای مد نظر شما در دبی بارنامه میشود. با هماهنگی ما به گمرک جبل علی امارات وارد میشود و سپس ترخیص میشود. در نهایت از ترانزیت تخلیه شده و به ترانزیت دیگری به اسم جمهوری اسلامی بارگیری و ارسال میشود.
در برخی کشورها به دلیل عدم وجود شرایط کافی و نیروی کار متخصص برای تولید برخی کالاها و تکنولوژیهای خاص کمبودهایی وجود دارد. از همین رو بخش خصوص و دولتی واردات کالا را بهترین گزینه میدانند. واردات کالا مراحل بسیاری دارد و کسانی که علاقهمند به فعالیت در این حوزه هستند میبایست قدمبهقدم تمامی مراحل را به انجام برسانند. واردات کالا را میتوان به دو مرحله کلی تقسیم کرد. مرحله اول خرید یا تأمین کالای موردنظر است و مرحله دوم پروسههای مربوط به ترخیص از گمرک. در این بخش هر دو مرحله را بهصورت مختصر بررسی میکنیم.
برای این که تمامی شرایط واردات کالا را داشته باشید باید مسلط به قوانین و مقررات واردات کشور باشید زیرا تجارت نیاز زیادی به کسب اطلاع از قوانین موجود دارد. تمامی قوانین طبق نیازهای روز افراد و جامعه نوشته می شود، بنابراین نیازمند به روز رسانی پی در پی است. از این رو باید بدانید که نسبت به تمامی قوانین کلی، پایه و جزئی توجه داشته باشید و اطلاعات کافی را کسب نمایید. یک وارد کننده کالا باید با بسیاری از امور از قبیل تجارت، بانکداری بین الملل، حمل و نقل بین المللی، ترخیص کالا، امور گمرکی و نحوه تخصیص ارز و … آشنایی کامل داشته باشد. برای شروع کار در ابتدا تولیدکنندگان با بررسی و توجه به نیازهای خریدار و جامعه میسنجد که چه محصولی را باید بیشتر تولید کند و چه محصولی را کمتر. از این رو با نیازسنجی در شرکت های تولیدی و تحقیقات بازار یا هوش تجاری بازرگان تشخیص می دهد، که موعد واردات کالای خاص فرارسیده است. بعد از آن با استفاده از روابط مشتریان خود به این نتیجه میرسد که چه کالایی برای بازار کار منفعت بیشتری دارد. گروه تجاری آربی همواره در نظر دارد برای رسیدگی به مشتریان خود خدمات ویژه ای را ارائه دهد بنابراین با انتخاب یک شرکت مناسب از نگرانی های خود بکاهید.
در این مرحله از ترخیص کالا از گمرک ابتدا باید از اداره بازرگانی مجوز مربوطه برای واردات را اخذ نماییم. مرحله ی اخذ مجوز جزو مهمترین مراحل برای واردات میباشد. شما باید قبل از هر اقدامی نسبت به صدور مجوز آن از اداره ی بازرگانی اطمینان کامل حاصل کنید.
در پرفرما باید شرائط ذیل مندرج و تصریح شده باشد:
مراحل این کار به شرح زیر است:
همان طور که بیان کردیم کشورها برای رفع نیاز خود به منظور تامین نیازهای جامعه مجبور به واردات کالاهای مختلف از کشورهای گوناگون هستند. در همین راستا یکی از موضوعات بسیار مهم این است که واردات بی رویه کالا به داخل هر کشوری می تواند اقتصاد آن را با چالش مواجه کرده و باعث کاهش قدرت شرکت های داخلی و پایین آمدن فروش محصولات داخلی شود.
همین مسئله می تواند اقتصاد یک کشور را با آسیب های گوناگونی مواجه کند. به منظور حل این مشکل کشورهایی که نیاز به انجام فرآیند واردات کالاهای مختلف را دارند تلاش می کنند تا با به وجود آوردن قوانین و مقررات گوناگونی فرآیند واردات کالا را سازماندهی کرده و به شرکت هایی که در این حوزه فعالیت می کنند قوانین و مقررات را گوشزد کنند.
نکته مهمی که باید بدانید این است که در کشور ما نیز شاهد قوانین و مقررات گوناگونی در حوزه واردات کالا هستیم و جمهوری اسلامی تلاش کرده تا با به وجود آوردن این قوانین و مقررات جلوی واردات بی رویه کالاهای گوناگون را گرفته و به نحوی به اقتصاد داخلی به منظور پیشرفت و رشد کمک کند. در همین راستا یکی از سوالات بسیار مهمی که مطرح می شود این است که واردات کالا به ایران دارای چه قوانین و مقرراتی بوده و به منظور انجام این فرایند باید به چه نکاتی توجه داشته باشیم.
اگر بخواهیم نگاهی به قوانین وضع شده برای ورود کالا به ایران نگاهی انداخته و در رابطه با آن صحبت کنیم باید به این مسئله اشاره کنیم که این قوانین از چندین منظر تدوین شده اند و همین مسئله باعث شده تا شاهد به وجود آمدن قوانین و آیین نامه های گوناگون در کشور باشیم. اگر بخواهیم این قوانین و آیین نامه ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و شما را با این موارد آشنا کنیم، می توان به نکات زیر اشاره کرد:
بدون هیچ شک و تردیدی یکی از قوانین اصلی در حوزه تجارت، مجموعه قوانین و مقررات صادرات و واردات کالا است که در سال 1372 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. این قوانین پایه قوانین حوزه تجارت ایران را تشکیل می دهد و نکته بسیار مهم این است که این مجموعه قوانین دارای 24 ماده مختلف بوده و به بیان کلیات و خط قرمزهای مربوط به حوزه های تجاری در آن پرداخته می شود.
بررسی این قوانین به شما کمک می کند تا متوجه رویکرد های کلی کشور به منظور واردات و صادرات باشید و متوجه شوید که واردات چه کالاهایی به عنوان خط قرمز جمهوری اسلامی به حساب می آید. توجه به این مسئله باعث می شود تا شما کالاها و وسایلی که توسط دولت جمهوری اسلامی به عنوان کالاهای غیرمجاز شناخته می شوند را وارد کشور نکرده و برای خودتان چالش خاصی به وجود نیاورید.
این آییننامه ( قانون مقررات صادرات واردات) در راستای قانون فوق و در سال 1373 توسط هیئت وزیران به تصویب رسیده است. آییننامه مذکور در 46 ماده تنظیم شده و دارای نکات اجرایی مختلفی در خصوص مراحل واردات کالا یا صادرات آن می باشد.
خروجی این مسئله به وجود آمدن آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات شد که این آیین نامه در 46 ماده تنظیم شده و در آن شاهد به وجود آمدن نکات اجرایی گوناگونی در حوزه واردات کالا به داخل کشور هستیم. در واقع می توان گفت این آیین نامه 46 ماده ای مکمل قانونی است که در 24 ماده توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و فعالین حوزه واردات کالا باید به این قوانین پایبند بوده و به آن عمل کنند.
قانون امور گمرکی نیز در سال 1390 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که حاوی نکات ارزشمندی در خصوص فرآیندهای گمرکی است.
در این قانون و آیین نامه نکات مختلفی در حوزه ترخیص کالا و فرآیندهای گمرکی بیان شده است که مطالعه آن برای تجار و بازرگانان در راستای واردات کالا یکی از موضوعات بسیار مهم و حائز اهمیت است.
این کتاب حاوی نکات اجرایی بسیار زیادی در خصوص واردات و صادرات کالاهای مختلف و تعرفههای مرتبط با آنها می باشد. این کتاب هر سال بروزرسانی شده و توسط سازمان توسعه تجارت منتشر میشود.
در این کتاب نکات اجرایی که به منظور واردات کالا و همچنین طرح های مرتبط با آن وجود دارد بیان شده و تلاش شده تا تمامی قوانینی که بازرگانان به منظور انجام فرایند واردات کالا باید به آن توجه داشته باشند، در این کتاب ذکر شود.
وجود این کتاب جامع و کامل باعث شده تا فعالین حوزه واردات کالا بتوانند به راحتی با مطالعه آن، از قوانین و شرایط مربوط به انجام این فرآیند آگاه شده و به بهترین شکل ممکن اقدام به انجام فرایند واردات کالا به داخل کشور کنند.
بخشنامهها و دستورالعملهای اجرایی جزء مهمترین قوانین واردات کالا محسوب میشوند که شما را با جزئیترین و بروزترین مقررات این حوزه آشنا میکند. برای اطلاع از این بخشنامهها باید به صورت روزانه اخبار و اطلاعات مربوط به تجارت و واردات کالا های مختلف را بررسی کنید.
جهت دریافت استعلام هزینه حمل و نقل دریایی می توانید فرم استعلام قیمت را تکمیل کرده تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و یا با شماره 02191302468 تماس حاصل بفرمایید.
به سایت موردنظر مراجعه کنید و تیک حمل به دفعات را بزنید. به این صورت کالای شما یک جا ثبت می گردد ولی بخش بخش وارد کشور می شود.
بله. مشروط بر آن که قبل از هر گونه خرید کالا مشاوره لازم را دریافت نمایند و با نظر مشاور گمرکی مجوزهای لازم دریافت و سپس خرید انجام شود.
کالاهایی که قادر به دریافت مجوز از سازمان های مربوطه هستند و ممنوعیت واردات ندارند. جهت دریافت مشاوره واردات کالا 02191302468
برای ثبت کالا تفاوتی ندارد چه بانکی را معرفی می کنید. تمامی بانکهای کشور یکسان می باشد.
بله، گواهی مبدا را می توان حذف کرد ولی باید تمامی مراحل دیگر به صورت کامل ارائه دهید.
© کلیه حقوق برای دریا تجارت تیام محفوظ است.
طراحی سایت توسط شرکت ساپرن
نظرات (0)
اولین نفری باشید که نظر میدهید!