حمل دریایی به صورت کانتینری (LCL & FCL) از کلیه مبادی به بنادر داخلی و بالعکس حمل دریایی توسط انواع کانتینرها با اشکال و ابعاد مختلف حمل دریایی به صورت بار فله (Break Bulk) حمل چند وجهی (استفاده از چند شیوه حمل جهت حمل محموله ها)
ادامه مطلبحمل و نقل دریایی یک روش کارآمد برای جابجایی کالا برای مشاغل داخلی و بین المللی است. در واردات کالامیبایست دقت داشت که فروشنده بار را کجا به شما تحویل میدهد: درب کارخانه EXW روی عرشه کشتی FOB یا در بندر مقصد CFR و یا ...
ادامه مطلبکراس استافینگ برای کالاهایی استفاده میشود که به علت عدم ارائه سرویس بصورت مستقیم امکان ورود به کشور مقصد را ندارند و یا شرکت حمل و نقلی قادر به سرویس دهی و حمل مستقیم کالا به بنادر آن کشور نباشد. در اینجا کراس استاف به کمک بازرگانها میآید.
ادامه مطلبدر زمانیکه کالاها بسته بندی مشخصی ندارند از روش فله Bulk Vessels استفاده میشود.حمل بار فله با کشتی یکی از مرسومترین روش های حمل و نقل دریایی محسوب میشود. بار فله در واقع به معنای محموله تجاری انباشته، باز و بسته بندی نشده میباشد.
ادامه مطلبFCL مخفف کلمات Full Container Load است حمل کانتینر (THC و DTHC) حمل و نقل زمینی از محل کارگاه به بنادر و بلعکس منظور از حمل بار FCL، وقتی است که فرستندهی کالا، به اندازهی یک کانتینر کامل (20 یا 40 فوتی)، کالای قابل حمل دارد.
ادامه مطلبدر روش LCL هنگام ترخیص ، کالای شما از داخل کانتینر مشترک خارج شده و بسته ها باز می شوند و در قالب کارتن برای شما ارسال می شوند. در روش FCL بسته های شما باز نمی شوند و دقیقا به همین شکلی که در ابتدا بسته بندی شده اند به شما تحویل داده میشود.
ادامه مطلبترانشیپ یا ترانشیپمنت عبارت است از انتقال کالا از یک وسیله نقلیه به وسیله نقلیه دیگر. این نوع نقل و انتقال بیشتر در حمل و نقل ترکیبی رایج است که در آن از وسایل نقلیه مختلف از جمله کشتی، هواپیما، قطار، کامیون و سایر وسایل برای ارسال کالا به مقصد استفاده می شود.
ادامه مطلبدر این روش از حمل و نقل دریایی، کشتی مورد نظر توسط شرکت باربری یا فرد به طور کامل اجاره میگردد تا بار توسط آن ابتدا به سمت مقصد واسطه و سپس مقصد نهایی ارسال شود. این روش زمانی استفاده میگردد که حجم کالای ارسالی بالا و با ارزش باشد.
ادامه مطلبحمل و نقل دریایی گروپاژ در اصطلاحات بازرگانی برای تجارت دریایی به کار میرود و یکی از روشهای حمل و نقل دریایی محسوب میشود که بهموجب آن حمل کالاهایی که حجم کمی دارند انجام میگیرد. در صورتی چند کالا با حجم کم بهصورت مشترک از یک مبدأ به مقصد یکسان حمل شود، طبیعتاً هزینهها بین صاحبان بار تقسیم خواهد شد.
ادامه مطلبواردات و حمل بار از دبی توانسته شرایط مناسبی را جهت واردات دریایی کالا به وجود آورد. دبی، به عنوان یکی از اصلیترین گزینههای بازرگانان ایرانی در زمینهی ترانزیت، واردات و ترخیص و بطور کلی حمل کالا به ایران بوده و یا بعضاً بعنوان مبدأ واردات و یا مقصد صادرات کالاها به ایران بوده است.
ادامه مطلبحمل و نقل دریایی از چین به کشور ایران جزو یکی از راه های بسیار عالی برای این کار است زیرا هزینه حمل دریایی از چین به ایران قیمتی بسیار مناسب دارد. به همین دلیل بسیاری از وارد کنندگان تمایل دارند که از راه دریا و از طریق کشتی اجناس خود را به داخل کشور ایران وارد کنند.
ادامه مطلببا توجه به افزایش واردات دریایی کالا از هند و همچنین به دلیل اینکه بسیاری از کالاهای هندی در کشور ما محبوب و پرطرفدار هستند لذا تجار ایرانی علاقه ی زیادی به واردات انواع کالاها از هند دارند. در نتیجه بدلیل قیمت ارزان کالاهای هندی ما شاهد افزایش روز افزون واردات بار از هند هستیم.
ادامه مطلب© کلیه حقوق برای دریا تجارت تیام محفوظ است.
طراحی سایت توسط شرکت ساپرن