حمل و نقل دریایی LCL

حمل و نقل دریایی LCL ⭐️ حمل بار دریایی LCL

حمل و نقل دریایی LCL

حمل و نقل دریایی LCL یا LESS THAN A CONTAINER LOAD با نام اختصاری  LCL  به معنای کم‌تر از یک کانتنیر، به حالتی گفته می‌شود که بارچینی، یا به‌اصطلاح، پرسازی کانتینر،به این گونه است که بار وارد انبار کشتیرانی شده و از آنجا توسط کشتیرانی بارگیری میشود در روش حمل و نقل LCL مقدار کالا، خیلی کم‌تراز ظرفیت یک کانتینر بوده و یا این‌که در کانتینر، کالای دیگری، به‌طور مشترک، بارگیری شده است.می توان گفت کالاهایی با حجم کمتر از یک کانتینر که مربوط به خریداران متفاوتی است به طور مشترک در یک کانتینر در کنار یکدیگر قرار می گیرند.
درواقع در روش LCL به جای پر کردن کانتینر توسط کالاهای یک واردکننده این فضا را با سایر واردکنندگان به اشتراک میگذارید. می توان گفت در این کانتینرها اصولاً کالاهایی قرار میگیرند که مربوط به چند پروانه گمرکی می باشند. حمل بار دریایی LCL مناسب واردات کالا برای مشاغل نوپا، افراد تازه کار، حمل نمونه بار و همچنین برای واردات جزئی مناسب است.

حمل و نقل LCL برای چه نوع وارداتی مناسب است؟

از آنجایی که در روش LCL چند خریدار به صورت مشترک از یک کانتینر استفاده می کنند، این روش برای گروه های زیر روشی مطلوب خواهد بود:

  • افرادی که دارای مشاغل نوپا هستند.
  • افراد یا شرکت هایی که قصد واردات جزئی دارند.
  • افرادی که نمونه بار ارسال یا دریافت می کنند.
  • افرادی که تازه کار هستند.

 

حمل و نقل دریایی LCL

 

چه زمانی باید حمل و نقل دریایی را از روش LCL انجام داد؟

اگر تعداد کالاهایی که قصد حمل آن ها از طریق دریا را دارید، محدود است و یا اقلامی که جای کمتری می گیرند، روش حمل دریایی LCL نسبت به حمل و نقل دریایی FCL برای شما بهترین گزینه است. بسیاری از افرادی که به تازگی اقدام به تجارت کرده اند ممکن است نتوانند به اندازه کل ظرفیت یک کانتینر سرمایه گذاری کنند. به خصوص اگر بخواهند کالاهای کم حجم مانند تلفن را حمل کنند.

اگر سرمایه شما به اندازه پر کردن ظرفیت یک کانتینر است حمل کالا از طریق FCL برای شما مناسب تر است حتی اگر نسبت به روش حمل LCL گران تر باشد. این موضوع به این دلیل است که هزینه حمل کانتینر به روش حمل دریایی FCL بر اساس سطح اشغال شده توسط کالا محاسبه می شود و هزینه یک متر مربع آن نسبت به هزینه یک متر مربع در روش حل و نقل LCL کمتر است.

هزینه حمل کانتینر در روش حمل و نقل LCL چگونه محاسبه می شود؟

نکته مهم در محاسبه هزینه حمل کانتینر، میزان حجم مصرف شده توسط کالای شماست. واحد محاسبه حجم کالا بر اساس cbm است و هر cbm معادل یک متر مربع است. بنابراین با افزایش حجم کالاها میزان حجم اشغال شده در کانتینر افزایش و در نهایت هزینه حمل شما افزایش می یابد. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر کالایی داشته باشید که دارای حجم کم و وزن سنگینی باشد ممکن است هزینه نهایی تغییر یابد و صرفا بر اساس حجم محاسبه نگردد.

دلیل این امر این است که در حمل و نقل دریایی یک مقدار وزن معین برای حجم مشخصی از کالا در نظر گرفته شده است. تعداد کانتینر مشخص در هر کشتی باری 3500 است که بیشتر کشتی های باری می توانند حتی تعداد بیشتری کانتینر را در خود جای دهند.

هزینه‌های قابل‌توجه در زیر ذکر شده است:

  1. هزینه PSC
  2. هزینه SCA
  3. هزینه D/O
  4. هزینه THC
  5. هزینه TSF
  6. هزینه IPF

مزایای حمل و نقل دریایی LCL

همانطور که گفتیم هر کدام از روش های حمل و نقل مزایا و معایبی دارند که شما باید با توجه به آن ها بهترین روش را برای حمل بارهای خود انتخاب کنید. از جمله مزایای حمل و نقل به روش LCL می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه ای که برای حمل و نقل پرداخت می کنید، فقط بابت فضایی است که بار شما اشغال کرده است.
  • این روش از انعطاف بالایی برای حمل و نقل برخوردار است.
  • تحویل در این روش آسان و راحت می باشد.

معایب حمل بار دریایی LCL

روش حمل و نقل دریایی LCL نیز مانند همه ی روش های حمل و نقل در کنار مزایا و خدماتی که ارائه می دهد، معایبی نیز دارد. موارد زیر از معایب این روش محسوب می شوند:

  • این روش برای کسانی که محدودیت زمانی ندارند بهتر است، زیرا ممکن است مدت زمان رسیدن کالا به شما طولانی شود.
  • در برخی موارد، حمل و نقل با این روش گران تر از سایر روش ها است.
  • از آنجایی که در این روش افراد زیادی به بارها دسترسی دارند، ممکن است از امنیت پایینی برخوردار باشد.

 

حمل بار دریایی LCL

 

نحوه عملکرد حمل دریایی LCL

  1. ابتدا با تامین کننده ی کالای شما در کشور مد نظرتان ارتباط گرفته می شود.
  2. هماهنگی های لازم انجام میشود.
  3. پس از اینکه کالای شما بسته بندی و آماده شد به بندر مبدا ارسال میشود.
  4. کشتی حامل با توجه به شرایط مد نظر انتخاب می شود .
  5. ارسال مدارک کالا به شرکت حامل
  6. هدایت کانتینر از کشتی به اسکله
  7. بارگذاری کالا ها در اسکله
  8. حرکت به سمت بندر مقصد
  9. ترخیص کالا
  10. انتقال بار از گمرک به انبار مشتری

حال که متوجه شده اید حمل و نقل lcl چیست و برای چه بارهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بد نیست نگاهی هم به عملکرد این روش از ارسال کالا بیاندازید. علاوه بر کالاهایی با حجم کم، این روش یکی از بهترین شیوه‌ها برای ارسال کالاهای مربوط به مشاغل نوپا به شمار می‌آید.

علاوه بر این، برخی مواقع شرکت‌ها می‌خواهند برای شروع روابط تجاری خود، نمونه بار خود را برای مشتری ارسال کنند و این نمونه، حجم خیلی کمتری نسبت به بار اصلی دارد. به همین دلیل هم این شرکت‌ها می‌توانند برای ارسال نمونه کار خود به مشتری، از روش حمل درایی lcl استفاده کنند.

برای ارسال کالا از این روش، شما باید در ابتدا با تامین‌کننده کالا ارتباط برقرار کنید. بعد از انجام هماهنگی‌های لازم، وقت آن می‌رسد که کالای شما بسته‌بندی و درون کانتینر موردنظر قرار بگیرد. اگر تمام مدارک برای ارسال کالا از طریق این روش معتبر بودند، کشتی آماده حرکت می‌شود و بعد از مدت‌زمان مشخصی، کالای شما به مقصد خواهد رسید.

 در روش حمل و نقل دریایی LCL، شرکت‌هایی که خدمات فورواردی را ارائه می‌کنند، همانند شرکت دریا تجارت تیام بار مربوطه را از شما تحویل می‌گیرند و هزینه حمل و نقل آن را برای شما محاسبه می‌کنند. حمل‌کننده، بارها را در کنار هم قرار می‌دهد و فقط یک رسید به صاحبین این کالاها می‌دهد. از طرفی هم تنها یک بارنامه صادر خواهد شد. هنگامی که بار چندین بازرگان با هم حمل و نقل شود، طبعا آن‌ها هزینه کمتری را برای این کار پرداخت خواهند کرد و همین مسأله، بهترین ویژگی گروپاز برای بازرگانان خرده‌پا به حساب می‌آید.

جهت دریافت استعلام قیمت حمل و نقل دریایی می توانید فرم استعلام قیمت را تکمیل کرده تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و یا با شماره 02191302468 تماس حاصل بفرمایید.

نظرات (0)

  • اولین نفری باشید که نظر میدهید!

نظر خود را بنویسید